KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Монтана
Лого Метро
3/5

Брошура Метро Монтана || Metro каталог 01.12.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

METRO брошура за Монтана от 24.11.2022

3/5
Actual brochure
Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Метро. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българския пазар. Продуктовата гама на Метро е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Магазин Метро редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 24.11.2022 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл например.

Метро е представен също и в София, Марица, Пловдив. Дали не търсите нещо, което не е налично на нашата уеб страница? Опитайте на официалния уебсайт на магазина www.metro.bg.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Метро, веднага с Kimbino. Разглеждайки най - новите оферти на Метро онлайн, вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Как да започнем да пестим? Като откриваме най - ниските цени!

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Метро и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Метро. Ваш Kimbino

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Метро
Лого Метро