Лого T Market
3/5

Брошура T маркет Монтана || T market broshura 29.11.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

T Market брошура за Монтана от 29.11.2022

3/5
Actual brochure
Почти всеки знае T Market. Магазинът е един от лидерите на българския пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в T Market . Нова оферта? T Market редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 22.11.2022 може да намерите тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл, Магазинъ 345 например.

T Market е представен също и в София, Пловдив, Несебър, Бяла, Велико Търново. Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина www.tmarket.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс това – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на T Market. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на T Market, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари, когато пазарувате, е лесно и просто? Елате и вижте.

Специалната оферта на T Market е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение от T Market? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

T Market съхранява местоположения в град Монтана

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого T Market
Лого T Market