Kimbino
Kimbino

Хипермаркети || ЧЕРЕН ПЕТЪК 2023 брошури и каталози

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Тук, в категорията Хипермаркети, са налични най-актуалните специални оферти от любимите ви ритейлъри в България, които редовно ви предоставят страхотни намаления. Най-популярните брандове са Билла, Лидл, Кауфланд, T Market, Фантастико, METRO, CBA, Лекси, ProMarket и Дар, но можете да откриете още много други тук.

Вижте най-новите ни оферти и спестете средства, докато пазарувате! В секцията Хипермаркети има 3 налични онлайн листовки. От сегашните оферти в категорията Хипермаркети сме подбрали тези брошури, които със сигурност си струва да погледнете:

Ако се интересувате от най-актуалните намаления и брошури във вашия град, можете да ги разгледате, като въведете името на града в горния десен ъгъл на уеб страницата или като го изберете от следния списък: София, Пловдив, Бургас, Варна и Плевен.

Ако искате да бъдете информирани за новите оферти от любимата ви верига магазини, свалете приложението Kimbino, което ви изпраща нотификации за нови брошури. Отсега нататък следенето на отстъпките става лесна работа! Искаме да ограничим отпадъците и затова оценяваме високо факта, че сте решили да използвате Kimbino, който заменя хилядите хартиени брошури с онлайн версии. Последните специални оферти в категорията Хипермаркети могат да бъдат разгледани по всяко време и същевременно можете да помогнете на нашата планета. Не е ли страхотно?

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати

Регистрирай се и използвай всички изгоди