KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Ветово
Лого T Market
3/5

T Market (т маркет) брошура Ветово - Актуални промоции (от 04.10.2022)

Sad Kimbino

За този град няма актуални брошури

T Market брошура за Ветово от 04.10.2022

3/5
Actual brochure
Почти всеки знае T Market. Магазинът е един от лидерите на българския пазар. Може да намерите почти всичко, от което имате нужда на супер цени в T Market . Нова оферта? T Market редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 04.10.2022 може да намерите тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл, Магазинъ 345 например.

T Market е представен също и в София, Пловдив, Несебър, Бяла, Велико Търново. Сайтът не предлага всичко, което търсите? Много съжаляваме за това. Но нищо не е загубено. Ние сме фокусирани главно върху брошурите, но ако търсите нещо друго, може да опитате да посетите официалната страница на магазина www.tmarket.bg.

На първо място – няма отпадъци. Плюс това – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на T Market. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на T Market, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари, когато пазарувате, е лесно и просто? Елате и вижте.

Специалната оферта на T Market е толкова страхотна, че може да ви спести много пари. И какво трябва да направите, за да не пропуснете нито едно специално предложение от T Market? Лесно е: да се абонирате за нашия бюлетин или да изтеглите нашето приложение Kimbino.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого T Market
Лого T Market