Лого Кауфланд
3/5

Брошура Кауфланд Пазарджик || Kaufland broshura 28.11.2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Кауфланд брошура за Пазарджик от 28.11.2022

3/5
Actual brochure
Кой не знае за Кауфланд! Благодарение на отличния асортимент от стоки и интересни оферти, той играе водеща роля на българския пазар! Кауфланд предлага всичко, от което се нуждаете плюс страхотни цени! Нова оферта? Кауфланд редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта, валидна от 21.11.2022 може да намерите тук. Погледнете още и офертите на тези магазини CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Лекси, Лидл, Магазинъ 345. Може би ще откриете същите продукти на по - добра цена.

В много градове в България може да пазарувате в Кауфланд. И къде още? Например тук София, Пловдив, Варна, Русе, Плевен. Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина www.kaufland.bg и вижте всички предлагани от тях артикули.

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по – практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най – новите оферти на Кауфланд, веднага с Kimbino. Хартиените брошури са неприятни и вредни за околната среда. Ето защо оценяваме факта, че търсите последните оферти на Кауфланд онлайн.

Сега е толкова лесно да се спестят пари при пазаруване!

Никога не е било толкова лесно да сте в течение с последните промоционални оферти от Кауфланд. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Кауфланд. Ваш Kimbino.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Кауфланд съхранява местоположения в град Пазарджик

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Хипермаркети

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Кауфланд
Лого Кауфланд