Рейтинг на 3/5

Telenor е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Благодарение на огромното разнообразие от продукти на Telenor и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Telenor редовно предлага нови изгодни оферти. Тази оферта е актуална от 01.02.2019 и е валидна, а за да я видите кликнете тук. Тези магазини eMAG, Handy, Jar Computers, Plesio, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора, Интермаркет, Мтел може също така да ви зарадват промоционални цени.

Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.telenor.bg.

Знаете ли, как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура отпечатаната листовка на Telenor, но пък използвате онлайн такава!

Пестенето на пари при пазаруване никога не е било толкова лесно.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Telenor защото винаги ще сте в течение на промоциите на Telenor.