Рейтинг на 3/5

Telenor е един от най - популярните магазини на българският пазар. Благодарение на това е и един от най - успешните в страната. Продуктовата гама на Telenor е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Клиентите са свикнали с новите оферти от Telenor. Ето защо те редовно проверяват тук за да видят каква е актуалната оферта за днес, валидна от 03.07.2019. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за A1, eMAG, Handy, Jar Computers, Plesio, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора, Интермаркет?

Telenor магазини може да намерят в повече градове в България като например София, Варна, Пловдив, Бургас, Пазарджик, Стара Загора. Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина www.telenor.bg.

Забравете за хартиените брошури, вече нямате нужда от тях. Сега вече можете лесно да проверите най – новите оферти от Telenor онлайн в Kimbino. Разглеждането на най - новите оферти на Telenor онлайн вие сте много по - екологични, отколкото ако гледате хартиеното издание. Ние сме поласкани, че вие предпочитате онлайн версията.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Искате ли да проследите офертите на Telenor? Направете го разумно: Регистрирайте се за нашия бюлетин или изтеглете мобилното приложение на Kimbino Kimbino. Благодарение на него никога няма да пропуснете нито едно специално предложение за Telenor.