Лого Практикер
3/5

Брошура Практикер Бургас || Praktiker broshura 2022

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Практикер Бургас брошура

3/5
Actual brochure
Всеки е чувал за Практикер . Това са едни от най - успешните магазини на българския пазар. Продуктовата гама на Практикер е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. Практикер редовно предлага нови специални оферти. Най - новите предложения, валидни от 02.12.2022 може да откриете тук. За сравнение вижте и другите оферти на тези магазини Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати, Баня Стил.

Практикер има в много градове на територията на цялата страна. Може да пазарувате в тези магазини в различни градове като например Търговище, Бяла, Бургас, София, Асеновград. Нямате късмет с откриването на търсеното от вас? Може да посетите официалната страница на магазина www.praktiker.bg.

Забравете за хартиените брошури и започнете да ги гледате онлайн с Kimbino. Може да проверите офертата на Практикер онлайн удобно и по всяко време. Без повече отпадъци! Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите. Разглеждайки най - новите електронни брошури на Практикер спестявате голямо количество хартия.

Никога не е било толкова лесно да се пестят пари благодарение на специалните оферти.

Когато се абонирате за нашия бюлетин или свалите мобилното ни приложение Kimbino, вие никога повече няма да пропуснете нито една специална промо оферта от Практикер, защото винаги ще сте в течение с промоциите на Практикер.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Практикер съхранява местоположения в град Бургас

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Практикер
Лого Практикер