Лого Магазинъ 345
3/5

Магазинъ 345 брошура Айтос - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 Айтос брошура

3/5
Actual brochure
Почти всеки знае Магазинъ 345. Магазинът е един от лидерите на българския пазар. Магазинъ 345 предлага почти всичко, от което имате нужда. И още нещо много важно - на страхотни цени! Магазин Магазинъ 345 редовно изненадва с нови оферти. Последните предложения, валидни от 05.12.2022 може да откриете тук. Разгледахте ли вече и предложенията на другите магазини? Трябва. Опитайте с CBA, HIT Max, Mагазини Немски Център, ProMarket , T Market, Билла, Дар, Кауфланд, Лекси, Лидл например.

Магазинъ 345 е представен също и в Варна, София, Враца, Шумен, Пазарджик. Официалните уебстраници са тук, за да информират потребителите за магазина и продуктовата гама, която предлага. Така че, ако не намирате това, което търсите в нашия сайт, може да посетите официалната страница на магазина magazin345.bg.

Отивате на пазар? Не е нужно да вземате дълги и тежки брошури със себе си! Онлайн версията на най – новата брошура на Магазинъ 345 е много по – практична и вече налична в Kimbino. Знаете ли как защитавате околната среда? Като правите какво? Като не вземате и не използвате хартиена брошура, отпечатаната листовка на Магазинъ 345, но пък използвате онлайн такава!

Не вярвате, че пестенето на пари, когато пазарувате, е лесно и просто? Елате и вижте.

Всеки има нужда да спести пари и време. Вие може да направите това, избирайки специалните промоционални оферти на Магазинъ 345 и да спестите време, абонирайки се за нашия бюлетин или като свалите мобилното ни приложение Kimbino. Ще ви отнеме само няколко секунди да сте винаги в течение със специалните оферти на Магазинъ 345. Ваш Kimbino

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Магазинъ 345 съхранява местоположения в град Айтос

Източник: here.com

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Други магазини от категорията Хипермаркети

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Магазинъ 345
Лого Магазинъ 345