Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА

MASTERHAUS брошура (01.07.2024) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
MASTERHAUS

Вземете сега новата Мастерхаус брошура

Супер предложения в Мастерхаус брошура

3/5
Actual brochure

 

MASTERHAUS (Мастерхаус) играе съществена роля на българския пазар! Продуктовата гама е толкова широка, че може да купиш почти всичко, от което имаш нужда. Цените също ще ти харесат. И, каквато е практиката от доста време насам при повечето подобни магазини, Мастерхаус също изготвя периодично издание с оферти, своеобразна Мастерхаус брошура, в която се включват множество продукти с намалени цени. Благодарение на тази Мастерхаус брошура, магазинът предоставя информация за най-атрактивните си продукти. Голямото разнообразие от стоки гарантира, че винаги ще намериш това, което търсиш, при това – на много изгодна цена.

Ако искаш да научиш какво има в най-актуалния издаден от Мастерхаус каталог, валиден от 01.07.2024, може да провериш тук, а въпросната Мастерхаус брошура също така може да откриеш и като ползваш някоя от популярните интернет търсачки – за целта въведи в полето за търсене словосъчетанието “Мастерхаус брошура” или “Masterhaus брошура”. Резултатите ще се визуализират за броени секунди. Непременно виж и избери нещо от MASTERHAUS брошура - Продукти на фокус през юли ! Магазинът те очаква.

 

Историята на MASTERHAUS накратко

Shop

 

Вероятно знаеш, че MASTERHAUS (Мастерхаус) е голям магазин в категорията Дом и градина. Историята му започва през далечната 1991 година, когато всъщност е създадена фирма Бошнаков ЕООД - семейна компания, специализирала се в областта на продажбата на строителни материали, продукти за бита, ремонта и оборудването на дома, офиса, хотела и ресторанта. Наименованието Мастерхаус  е търговското наименование на първия строителен хипермаркет в България, който е собственост на  фирма Бошнаков ЕООД. В този магазин всеки клиент може да разчита на отлично обслужване, професионализъм и уважение. Мастерхаус проявява и подчертана социална ангажираност.

Към момента магазини от веригата MASTERHAUS има в множество български градове: в Айтос, Несебър и други. Ето пълен списък на градовете, в които може да посетиш магазин от веригата: Приморско. Разбира се всеки има достъп до предложенията на магазина – ако искаш да прегледаш издаваната например от Мастерхаус Айтос брошура, може лесно да го направиш по споменатия по-горе начин.

Освен това по всяко време можете да получите и допълнителна информация за магазина на официалния му сайт - masterhaus.bg. Всеки, който иска да направи сравнение на цените или да прегледа сходни продукти, може да провери и предложенията на други магазини от същата категория още сега. Вижте тук: Еником М, Como, Виденов, Aiko XXXL, Алати, Mr.Bricolage, Практикер, Praktis, ТеMакс и HomeMax.

Хиляди продукти за вас в MASTERHAUS

Assortment

В Мастърхаус постоянно се поддържа асортимент от десетки хиляди продукти от някои от най-известните марки. Клиентите на магазина, включително и онлайн, могат да избират от продукти от няколко основни категории – баня, бои, лакове и мазилки, врати, обков и железария, водоснабдяване и канализация, градина, домакинство електроуреди, машини и инструменти, осветление и електроматериали, подови и стенни покрития, строителни материали.

Абсолютно всеки клиент на MASTERHAUS може да направи чудесен избор от MASTERHAUS брошура - Продукти на фокус през юли - непременно се възползвайте от страхотните оферти! Знае се, че мисията на магазина е да удовлетвори потребностите на клиентите от гледна точка на разнообразие, качество и цени. Винаги можете да разчитате на професионални съвети и чудесно отношение, а това, в комбинация с офертите в издавания от Мастерхаус каталог, прави преживяването просто уникално.

 

Не пропускайте офертите на MASTERHAUS, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на MASTERHAUS, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дом и градина

РЕКЛАМА