Kimbino
Kimbino
Лого Yves Rocher
3/5

ив роше каталог 2024

РЕКЛАМА

Yves Rocher брошура

Yves Rocher каталог за ценители

3/5
Actual brochure

 

Както повечето вериги магазини в областта на козметиката, предлаганите от Ив Роше продукти се промотират чрез специално издание – Ив Роше каталог, в който винаги се включват страхотни продукти на промоционални цени. Отстъпките в този Yves Rocher каталог са доста сериозни, всъщност повечето фенове на магазина го знаят, но би било добре да се обърне внимание и на онези от вас, които все още на са изпробвали продуктите на Ив Роше, магазин, който си заслужава да посетите!

Вече е лесно да прегледате последния Ив Роше каталог 2019 – спокойно можете да го направите тук, но е важно да се има предвид,че офертите са валидни от 31.01.2024. Ако вече е подготвено ново издание, същото става достъпно автоматично на посоченото място, така че няма да пропуснете зашеметяващите оферти.

Можете да откриете специалните оферти на Yves Rocher online или в по-известните големи козметични магазини, но и на страницата на магазина във Фейсбук или през сайтовете на дистрибуторите.

 

Компанията Yves Rocher е символ за качество

Shop

 

Yves Rocher е компания в категорията Козметика, която е основана през 1959-а година от французина Ив Роше. Сега има бизнес в 88 страни, а като важна подробност може да се посочи, че компанията разполага със собствени 100 акра органични насаждения, благодарение на които произвежда над 300 милиона продукта всяка година. Само по себе си, това дава ясна представа за характера и мисията на компанията – създаване на екологични и чисти продукти, със специална грижа и внимание към всеки нюанс!

От далечната 1989 г. България е част от дистрибуторската мрежа на магазините Ив Роше, но първият бутик тук е открит през 1996 г. Вече 25 града в страната могат да се похвалят с присъствието на магазини Yves Rocher.

Имате възможност да получите допълнителна информация за Ив Роше онлайн, посещавайки сайта тук - yves-rocher.com (BG), а освен това може да видите и сходни предложения от други магазини: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit и LR Health & Beauty.

 

Какви продукти се предлагат от Yves Rocher?

Assortment

 

Асортиментът на марката Ив Роше е забележителен – предлагат се разнообразни и много качествени продукти за грижа за лицето, тялото и косата, гримове, хигиенни продукти, парфюмерийни продукти и аксесоари. Парфюмите на Ив Роше са в няколко категории - тоалетни води нисък клас (моноаромати), среден и висок клас. Всички продукти на Ив Роше са разработени в съответствие със стриктни екологични норми и правила.

Освен това, като допълнително предимство може да се изтъкне това, че компанията предлага много приятна схема за поощряване на лоялните си клиенти чрез разнообразни подаръци – било то под формата на допълнителни продукти при всяка поръчка, било то чрез допълнителни отстъпки или дори подаръци за рождените дни на регистрираните клиенти.

Повече оферти и още предложения ще откриете в актуалната листовка - Yves Rocher каталог 02.

Не пропускайте офертите на Yves Rocher, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Yves Rocher, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Аромат
Шампоан
Крем
Маска
Душ гел
Ексфолиант

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого Yves Rocher

Регистрирай се и използвай всички изгоди