Рейтинг на 3/5

Има много малко хора, които не са запознати с магазин Yves Rocher. Той е един от лидерите на българският пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти на Yves Rocher и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Нова оферта? Yves Rocher редовно предлага такива на своите клиенти. Новата оферта валидна от 24.06.2019 може да намерите тук. Препоръчваме ви да видите офертите на други магазини. Какво ще кажете за AVON, Be Fit, DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, Lilly drogerie, LR Health & Beauty, Notino, Oriflame, Елитис, Ремедиум?

Избрали сте си продукт, но не намирате информация за него на нашия уебсайт? Посетете официалната уебстраница на компанията issuu.com.

На първо място – няма отпадъци. Плюс – брошурите са ясно подредени. В допълнение – с Kimbino, онлайн брошурите са налични навсякъде, където е вашият телефон. Това е най – голямото предимство на онлайн брошурите на Yves Rocher. Онлайн брошурите, в това число и най - новите промоционални брошури на Yves Rocher налични онлайн са не само модно, но и е ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите. Благодарим ви, че се присъединихте към нас и спомагате за опазването на околната среда.

Не вярвате, че пестенето на пари когато пазарувате е лесно и просто? Елате и вижте.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от Yves Rocher. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Yves Rocher. Ваш Kimbino.