Kimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого VidaXL
3/5

VidaXL брошура (следващата седмица) - Актуални промоции

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

VidaXL брошура

Супер предложения във vidaxl брошура

3/5
Actual brochure

Благодарение на огромното разнообразие от продукти в VidaXL и страхотните цени, там ще имате възможността да откриете всичко онова, от което вие се нуждаете. А понеже VidaXL те първа навлиза на българския пазар - то вие най-вероятно все още не знаете че те издават периодично брошура. 

Ако вие имате намерения за си купувате продукти от категория Мебели, не бързайте защото силно ви препоръчваме да разгледате брошурата за тази седмица 38

Вижте офертите от последната налична брошура Брошура VidaXL и си харесайте любими вида хл мебели на намаления тук, всичко оферти от брошурата са налични от следващата седмица и продължителността и е 18.09. - 24.09. - така че побързайте за да не изпуснете любимите си продукти.

VidaXL е магазин за всеки вкус

Shop

Няма значение дали сте в %shop_city% или на друго място - то вие може да пазарите от Брошура VidaXL независимо от коя точка на България се намирате понеже магазина е изцяло онлайн. Магазинът има много добре подредена и удобна за ползване онлайн платформа която може да посетите по всяко време.

След като сте разгледали бошурата от категория Мебели и сте си набелязали любими продукти, то вие просто посещавате вида хл онлайн тук: vidaxl.bg и си поръчвате онова от което се нуждаете. Бърза и лесна покупка с доставка до входа на вашия дом - никога не е било толкова лесно да си обзаведеш дома с изцяло нова визия!

В случай че не можете да немерите това което търсите в конкретно този магазин, то вие винаги може да проверите в останалите магазини от същата категория като ИКЕА, Мебели Мондо, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур и МебелМаг.

Широко разнообразие от продукти във VidaXL магазин

Assortment

Във vidaxl магазин вие ще откриете любимите си продукти от категория Мебели - от дивани, легла, шкафове и гардероби, така и до градински уреди, стълби или дори барбекюта. Накратко казано, ако трябва да си обзаведете новия дом, то вие ще може да го направите от изяло един магазин. А най-хубавото е че ще ви доставят продуктите до входа на вашия дом!

Разгледайте най-новата брошура Брошура VidaXL и си изберете любими артикули, посетета сайта и с един клик то вие вече може да ги очаквате на прага на вашия дом.

Вижте новата vidaxl брошура с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Ако не искате да пропуснете специални оферти от VidaXL или всичко останали ваши любими магазини, които може да намерите на заглавната страница Kimbino.bg. Можете да се абонирате за бюлетина, за да можете да получавате най-важните за вас брошури още по-бързо. Благодарим ви, че избрахте Kimbino. Забравете хартиените брошури, които никога не са ни под ръка, когато имаме нужда от тях. С Kimbino разполагате с цялата информация, свързана с категорията Мебели, на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, намалявайки загубата на хартиени брошури. Страхотно, нали?

Ако искате да сте информирани за нови предложения от любимите си магазини, изтеглете приложението Kimbino, което ще ви уведомява за най-новия vidaxl каталог. От сега нататък ще бъде много лесно да следите намаленията!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА

Следване

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди