KimbinoKimbino
Лого Profimag.bg
3/5

Profimag брошура - Актуални промоции

РЕКЛАМА

Видяхте ли новата Profimag брошура?

3/5
Actual brochure

Ако вече сте чували за магазин Профимаг, вероятно знаете, че подобно на повечето подобни магазини, и тук може да разчитате на специфично издание – периодично подготвяна от Profimag брошура, в която клиентите на магазина имат възможност да изберат продукт с намалена, промоционална цена, а въпросната промоционална брошура на Профимаг е винаги на ваше разположение на нашия сайт. Предложенията са валидни от следващата седмица, така че побързайте – все още има време да си направите чудесен подарък, а защо да не зарадвате и близък човек?

Винаги може да разчитате на страхотни оферти в изготвяната от Profimag брошура – това е и основната цел на изданието, по този начин се привличат нови верни приятели, които продължават да пазаруват от уникалните подготвени от Профимаг промоции! Всеки може да си поръча каквото иска от сайта на магазина, толкова е лесно в днешно време!

Profimag онлайн магазин

Shop

PROFIMAG.BG e онлайн магазин за инструменти, градински приспособления и материали за ремонта. Основната гама продукти, които можете да намерите при нас включват ръчни, автоинструменти и такива за строителството. В магазина се предлагат още качествени градински инструменти и аксесоари за къмпинг.

Онлайн магазинът е основен представител на марката за ръчни инструменти TRUPER в България, като при нас можете да откриете най-голямо разнообразие от продукти – повече от 2000 модела. TRUPER е доказан производител и най-големия износител на инструменти в Южна Америка. Техните предложения се отличават с повишена здравина и устойчивост в професионалната серия и практичност и достъпна цена в любителската серия – PRETUL.

Разбира се може да се случи така, че предлаганите от Профимат промоции (в частност тези, включени в актуалната Profimag брошюра) да не включват точно продукта, от който се нуждаете в момента. Няма проблеми – винаги можете да прегледате предложенията и на други магазини, опериращи в същата категория: Aiko XXXL, Bauhaus, Como, HomeMax, MASTERHAUS, Mr.Bricolage, Praktis, Vivre, Алати и Баня Стил.

По нещо за всеки в Profimag

Assortment

Както вече споменахме, асортиментът на Профимаг включва продукти от категориите инструменти, строителство, градина, ремонт, ВиК и продукти за дома. При това разнообразието е голямо – всякакви видове инструменти, буквално всякакви строителни материали, хиляди най-разнообразни продукти за дома и офиса. Това многообразие е ключово за привличането на все повече и повече клиенти.

А вие проверихте ли Брошура Profimag.bg? Винаги може да се пести, докато се пазарува! Това се отнася в пълна сила и за Profimag.bg и освен това е напълно осъществимо, както благодарение на издаваната от Profimag брошура, така и посредством постоянно поддържания асортимент и привлекателни цени. А има и още начини – на сайта си има отделна секция за промоции, което е още един вариант за изгодно пазаруване и, както вече споменахме, част от стоките са такива, които са обозначени с етикет за безплатна доставка. Ето, става ясно, че клиентите на Профимаг печелят винаги!

Не пропускайте офертите на Profimag.bg, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Profimag.bg, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
Затваряне
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Затваряне
Лого Profimag.bg
  • Ул. Калнъ дере 15
  • Ул. Околовръстен път 98 ( до Елит Кар ООД )
  • Ул. Вит-Амбалажно поле 9