Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Notino
3/5

Магазин Нотино БГ промоции Април 2024 || Каталог 4

НОТИНО промоции Април 2024

Вижте каталога на Нотино

3/5
Actual brochure

Популярността на Notino нараства с всеки изминал ден, което неминуемо го превръща в един от лидерите на българския пазар. Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени правят Notino магазин, който не е за пропускане. Там клиентите винаги намират това, за което са дошли. 

Notino редовно предлага нови продукти и много други артикули на промоция. Предложенията се включват в специфичен Notino каталог, където по правило отстъпките са достатъчно големи, за да им обърнете внимание. Какво може да си купите в този Нотино магазини на изгодна цена от 01.04.2024? Вижте тук, като не забравяйте редовно да проверявате промоционалните оферти в Notino каталог 04, за да бъдете винаги в час с новите тенденции в света на парфюмерията и козметиката, както и за да не пропуснете някое уникално предложение.

Уникалните оферти от брошурата на Нотино можете да намерите съвсем лесно и като потърсите транслитерацията “Notino katalog” в някоя от популярните търсачки. Резултатите няма да закъснеят а вие бихте могли да зарадвате себе си или близък човек с чудесен подарък!

Пазаруването в Нотино магазини носи радост

Shop

Историята на Notino магазин започна през 2004 г. в Чехия, а категорията, както може да се предположи, е Козметика. Целта, поставена при основаването на компанията, е Европа да стане по-красива, а това е сериозна и нелека задача, тъй като е свързано с непрекъснато усъвършенстване, подбиране на продукти с безкомпромисно качество и организиране на перфектна логистика. Първоначално e само онлайн магазин, но постепенно се развива и разширява сериозна верига физически Notino магазини. Можете да откриете Нотино в големите градове в България, като например Пловдив, София и др., а също така може да ги откриете и в други държави в Европа: Чехия, Словакия, Полша, Унгария, Германия, Австрия, Румъния и Украйна.

В днешно време магазини Нотино са винаги в крак с последните модни тенденции и технологии, като клиентите могат да поръчат онлайн или да посетят лично физически магазин и да тестват продуктите. Цените във физическите Notino магазини са същите, както тези онлайн! Нотино магазините работят седем дни в седмицата, а любезният им персонал е готов да ви съдейства за всичко. Не пропускайте предложенията от каталога на Нотино и непременно посетите интернет сайта - notino.bg. Ако искате да проверите подобни продукти в други магазини, вижте сега: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

Нотино - Асортимент без конкуренция в цяла Европа

Assortment

За последните 15 години, Notino магазин се е превърнал буквално в онлайн-магазина с най-голям асортимент от парфюми и козметика в цяла Европа. Клиентите имат възможност да избират измежду над 55 000 уникални продукта на 1150 световни марки, като например Yves Rocher, Oriflame, Avon, както и от локални производители! Винаги е на разположение огромен асортимент на парфюми, козметика, гримове и най-различни артикули – за всеки вкус и за всеки повод.

В Нотино магазини всички стоки се поддържат в наличност в огромни складови площи, никога нищо не липсва, благодарение на перфектната логистика и центровете за дистрибуция. Много важна подробробност е това, че за всяка ваша поръчка са необходими само около 2 часа за да бъде изпратена към посочения адрес! Продуктите са само оригинални, с безкомпромисно качество, но ако искате да върнете нещо неупотребявано, няма проблем – можете да го върнете до 90 дни. Затова - не пропускайте офертите в Notino каталог 04!

Новата брошура на Notino е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Notino бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди