Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Mömax
3/5

Мьомакс брошура от 08.04.2024 || Mömax BG каталог Април

MÖMAX

Супер оферти в изготвената от Мьомакс брошура

3/5
Actual brochure

В съответствие с тенденцията, Mömax предлага за своите клиенти чудесни предложения. Съответно те се включват в периодично издаваната от Мьомакс брошура, която може да бъде разгледана по няколко начина. Ако искаш да прегледаш продуктите в най-актуалния каталог, валиден от 08.04.2024, може да го направиш на сайта на магазина, а за още по-голямо удобство, може да го разгледащ още сега тук. Всяка Мьомакс брошура има валидност от две седмици, а това е нещо, което непременно трябва да имаш предвид, ако си избрал нещо от въпросния каталог и искаш да планираш закупуването му.

Освен това, всеки може да се абонира през сайта за да получава на имейла си въпросната Мьомакс брошура, като по този начин си гарантира, че няма да пропусне някоя изгодна оферта. По принцип лесно може да потърсиш и в интернет, дори да не изписваш правилно словосъчетанието (например “миомакс брошура” или “moemax брошура”). Ако опиташ, ще се увериш, че няма да има проблем, а освен това си заслужава. Задължително прегледай Mömax брошура - -20% отстъпка за легла, матраци и спално бельо!

Магазин Mömax е място с традиции

Shop

Mömax е магазин в категорията Мебели. През 2015 година българската група Mobbo/Aiko става част от голямото австрийско семейство и именно тогава Mobbo сменя името си и става Mömax. Към настоящия момент магазини Mömax има в пет европейски държави - България, Австрия, Германия, Унгария и Словения. У нас магазини Мьомакс има както в София, така и в няколко други големи градове - Варна, Бургас, Стара Загора. Работното време е всеки ден от 10:00 до 19:00 ч.

Всеки клиент, който търси мебели, независимо от кой магазин е пазарувал (Jysk, Mömax, Ikea или друг), знае, че трябва да има доверие между представителите на магазина и самите клиенти. Е, в това отношение може да се разчита на екипа от професионалисти в Мьомакс, които се грижат за твоите потребности и са готови да ти обърнат внимание по всяко време, когато имаш нужда от консултация. За повече информация може да провериш сайта на компанията - moemax.bg. Освен това знаем, че не винаги е възможно да откриваш точно това, от което в даден момент имаш нужда или пък да не си доволен от дадена цена. Ето защо препоръчваме да погледнеш предложенията и в други магазини от същата категория – ИКЕА, Мебели Мондо, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, Мебели Лазур, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Избери продукт от асортимента на Mömax

Assortment

В асортимента на Mömax има изключително качествени пpoдyĸти и мaтepиaли - както coбcтвeни мapĸи, така и от нaй-дoбpитe пpoдyĸти oт български пpoизвoдитeли. Предлагат се и услуги по разнасяне, транспорт и монтаж, както и стоки на изплащане. Продуктите в асортимента на магазина, част от които се включват и в издаваната Мьомакс брошура, се групират в следните категории – малки мебели, дневни, спални и матраци, кухни, за банята, детски стаи, офиси, антрета, домашен текстил, подови настилки.

Богатият асортимент, заедно с компетентното обслужване от страна на консултантите на магазина, а не на последно място – и офертите в изготвяната от Mömax брошура, привличат клиенти от цялата страна. Ако и ти искаш да освежиш дома си или просто се интересуваш къде какви оферти се предлагат, задължително виж Mömax брошура - -20% отстъпка за легла, матраци и спално бельо!

Новата брошура на Mömax е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Mömax, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Одеяло
Гардероб
Спален комплект
Скрин
Нощно шкафче
Фотьойл
Канапе
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Кутия
Кошница
Огледало
Килим
Лампа
Кош

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди