Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Мебели Лазур
3/5

Мебели Лазур брошура (08.04.2024) - Актуални промоции

Мебели Лазур брошура

Промоции в Магазин Лазур

3/5
Actual brochure

Вероятно голяма част от населението в България знае за Магазин Лазур. Съвсем естествено, благодарение на популярността си сред потребителите, той е един от лидерите на българския пазар. Огромното разнообразие от продукти и страхотните цени правят магазин Лазур място, където потребителите лесно откриват всичко, от което се нуждаят. Освен това постоянно има периодични намаления и нови оферти за различни продукти, предлагани от магазин Мебели Лазур.

Всеки, който иска да се запознае с офертите при предлаганите от Лазур Мебели 2024, може да провери тук. Има отстъпки с валидност от 08.04.2024, които определено си струва да разгледаш - Мебели Лазур брошура. Имайки предвид, че възползвайки се от предложенията във всяка брошура с мебели в магазин Лазур, спестяваш значителни средства, които впоследствие може да използваш за допълнителни покупки. Лесно ще откриеш информация за промоциите на магазин Лазур, като просто потърсиш в интернет словосъчетание например от рода на “мебели лазур” (mebeli lazur). Не се бави, провери офертите в последната брошура-каталог на Лазур!

Всеки клиент остава доволен в Мебели Лазур

Shop

Мебелна палата Лазур е магазин в категорията Мебели. Хората във Варна знаят добре, че оттам могат да вземат практически всичко необходимо за обзавеждане и декорация на дома. За пръв път магазин Лазур отваря врати в далечната 1981 г. Добре познат на жителите на Варна, с чудесен екип служители, място с традиции, където може да се купят качествени мебели.

Магазинът е голям, има над 7 000 квадратни метра търговски площи и още по-голяма складова площ. Броят на изложените мебели няма равен в страната - има вероятно над 3 000 изложени мебели, както и почти 500 готови мебелни инсталации.

Ако искаш да научиш повече за магазина, да посетиш страхотния уеб сайт за мебели, както и за да се запознаеш с продуктите, може да видиш тук - mebelilazur.bg. Също така по всяко време може да разгледаш и да сравниш предложенията на други магазини в същата категория: ИКЕА, Мебели Мондо, Mömax, JYSK, NANI Home, Мебели Идеа, МебелМаг, DOMKO, TEDi и Office 1.

Невероятно разнообразие в магазин Лазур

Assortment

Асортиментът в магазин Лазур е толкова богат, че може би думата „невероятно“ е най-подходящата, когато говорим за това място. Клиентите на магазина го знаят много добре, а за всички, които не са запознати, можем да посочим в общи линии за какво става дума. Има няколко категории, във всяка от които се включват хиляди продукти: хол, трапезария, кухня, спалня, детска стая, матраци, антре, офис, градина, текстил и аксесоари. Може да купиш всякакъв тип обзавеждане за хол, каквото и да търсиш като цвят, вид, форма, било то бели или черни мебели, или каквото и да ти хрумне – ще го откриеш в магазин Лазур. Спални, обзавеждане на детски стаи и офиси, всичко за градината, всякакви аксесоари за дома – истински рай за потребителите!

Като допълнителни услуги, фирмата предлага транспорт, монтаж на мебели, разнасяне и проектиране на мебели. Определено трябва да прегледаш и Мебели Лазур брошура. Ще откриеш множество намалени продукти – специални оферти. Освен в тази брошура, мебели на промоционални цени има и на самия сайт на магазина, където дори има специална секция “Разпродажба”. Заповядай!

Новата брошура на Мебели Лазур е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

 

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Мебели Лазур, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Легло
Матрак
Възглавница
Гардероб
Скрин
Диван
Тв шкаф
Маса
Стол
Шкаф
Огледало
Бюро
Съхранение
Пано
Мебел
Етажерка
Офис
Кресло

Брошури онлайн от категорията Мебели

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Търсене
Kimbino
Лого Мебели Лазур

Регистрирай се и използвай всички изгоди