Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого LR Health & Beauty
3/5

лр каталог Април 2024

LR Health & Beauty брошура

магазини LR Health & Beauty

3/5
Actual brochure

LR Health & Beauty е популярен магазин за козметика и парфюмерия на българския пазар. LR Health & Beauty е добре известен с широката си гама от продукти и отличните цени. Повечето клиенти намират почти всичко, от което имат нужда. Магазинът предлага богата гама продукти в областта на парфюмерията, козметичната грижа, хранителните добавки, декоративната козметика и други. Много интересни и удобни са абонаментните програми на LR, благодарение на които имаш възможност да се абонираш и да получаваш периодично заявен набор от продукти. Това, разбира се, става на по-изгодни от обичайните цени. Освен това абонаментните програми са активни за неограничен период, но винаги могат да бъдат прекратени, по желание на потребителя.

лр каталог от Април 2024

Shop

 

Както повечето подобни магазини, LR Health & Beauty също редовно предлага нови изгодни оферти в своеобразна LR брошура. Каталозите на ЛР включват уникални предложения от всяка категория в продуктовата гама на магазина (включително и емблематичната алое вера серия), естествено на по-изгодни от обичайните цени. Тези брошури от LR са изготвени специално за потребителите, които са се доверили на продуктите на ЛР и са верни последователи и приятели на магазина. Въпреки широката гама продукти в LR, ако все пак липсва някое предложение, ако не откриваш в брошурата на LR точно това, от което в момента имаш нужда, тогава просто опитай да го намериш на друго място - в предложенията на други магазини от същата категория: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit и Parfimo.

Супер продукти в асортимента на LR!

Assortment

 

Вече стана въпрос за асортимента на LR - магазинът предлага наистина богата гама продукти в областта на парфюмерията, козметичната грижа, хранителните добавки, декоративната козметика. Веднага става ясно, че целта на веригата е да създаде мрежа от лоялни клиенти, тъй като никога не се прави компромис с качеството. А каква по-добра реклама от това клиентите на един магазин да хвалят продуктите му в своите среди, сред своите близки, приятели, роднини?!

Винаги може да разчиташ, че пазарувайки в LR, освен че ще откриеш това, което търсиш, то ще бъде задължително много качествено, а цените… цените винаги са нормални и привлекателни. Дори когато говорим за периодичното издание - тогава става още по-интересно, защото чрез въпросния каталог (LR Health & Beauty каталог 04) магазинът ти дава възможност да си пазаруваш по същия начин, както по принцип, но вече с предимството на намалените цени. Лесно може да го намериш тук, а вътре винаги има уникални предложения, за всеки вкус и за всеки джоб!

Не пропускайте офертите на LR Health & Beauty, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на LR Health & Beauty, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Парфюм
Аромат
Прах
Шампоан
Балсам
Маска за коса
Балсам за коса
Крем
Маска
Пилинг
Крем за тяло
Душ гел
Дезодорант
Паста за зъби
Почистващи кърпички
Кърпички
Серум
Лосион
Дневен крем
Нощен крем

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого LR Health & Beauty

Регистрирай се и използвай всички изгоди