Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Lilly drogerie
3/5

Брошура ЛИЛИ дрогерия от 1.4.2024 | LILLY каталог Април

Lilly drogerie брошура

Брошура Лили – незабравимо преживяване

3/5
Actual brochure

 

Както повечето големи дрогерии, Lilly има периодично издание със специални предложения (Lilly drogerie каталог 04), която има валидност един месец. Ако искаш да прегледаш и да се убедиш, че цените в тази lilly брошура са просто перфектни, може да го направиш тук

Предложенията в този Лили каталог са валидни от 01.04.2024, съответно все още имаш време да избереш нещо от lilly брошура Април 2024 и да си го вземеш! Просто не е необходимо да отделяш допълнително време, за да проверяваш и да се чудиш откъде да си набавиш основните козметични и хигиенични продукти – Lilly е мястото за вас! Това е нещо, в което може да бъдеш напълно сигурен.

Периодичното издание (lilly каталог) може да откриеш и чрез някоя от популярните търсачки в интернет, като за целта е напълно достатъчно да въведеш транслитерацията “lilly broshura” в полето за търсене. Резултатът ще бъде налице за броени секунди.

Дрогериите Лили са място с традиции

Shop

 

Веригата дрогерии Лили е компания, основана през 2003-а година в Република Сърбия. Тя попада в категорията Козметика. Още преди доста време, през 2010 година, Лили отваря първия си магазин на територията на България. Както често се случва, това става първоначално в столицата София.

В момента има вече над 80 магазина Лили, известни сред голяма част от населението в цялата страна със своите цени, качество и перфектно обслужване.

Клиентите трябва да са наясно, че мисията на веригата дрогерии Лили има три основни стълба - качественото обслужване, високата степен на удовлетвореност и комфорт на клиентите и разработването на собствени брандове с високо качество и достъпна цена. Само по себе си това би трябвало да означава, че в този магазин клиентите могат да разчитат на наистина качествено обслужване.

Лили предлага лоялна програма LILLY CLUB,  чрез която лоялните клиенти имат различни възможности за спестяване – при пазаруването на продукти от магазина, на картата се натрупват така наречените “цветчета” – виртуална сума, което може да се използва от потребителя по всяко време.

За повече информация, разгледай сайта на компанията: lillydrogerie.bg. Може да научиш нещо ново или да си избереш нов продукт, а ако не откриваш търсения в момента продукт, лесно може да разгледаш предложенията в асортимента на други магазини от същата категория - DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, Be Fit, LR Health & Beauty и Parfimo.

 

 

Асортимент за вас в Lilly

Assortment

 

Често в Лили се предлагат отстъпки от порядъка на 40% от официалната цена на продуктите, а това означава, че Лили е място, което не е за пренебрегване при пазаруване на продукти за косата, продукти за майката и бебето, аксесоари, битова химия, хранителни добавки и много други.

Повечето артикули в асортимента на Лили попадат в категорията на козметиката за лице и тяло, средствата за лична хигиена, продуктите за деца и детски храни, бебешките продукти, хранителните добавки, парфюмите и битовата химия. Освен световните марки, които предлага, Lilly има и свои собствени марки – Велнеа, Mamma&Baby, Watte&Watte. Качеството на собствените марки не трябва да се поставя под съмнение – те са едновременно много хубави, качествени и евтини.

Освен във вече споменатия каталог Лили предоставя възможност на членовете на програмата за лоялност Mamma&Baby Club да се възползват от специални отстъпки и ежемесечни предложения. А в периодичното издание (Lilly drogerie каталог 04) винаги можете да откриете още много оферти и намаления.

Не пропускайте офертите на Lilly drogerie, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Lilly drogerie, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Парфюм
Грим
Прах
Бронзант
Руж
Очна линия
Червило
Гланц за устни
Шампоан
Балсам
Балсам за коса
Крем
Маска
Пилинг
Крем за ръце
Сапун
Душ гел
Дезодорант
Паста за зъби
Четка за зъби

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Lilly drogerie

Регистрирай се и използвай всички изгоди