Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Лекси
3/5

Нова Лекси брошура от 24.04.2024 || Магазин Leksi каталог

лекси брошура

Лекси – брошура за вас

3/5
Actual brochure

 

Един от големите хранителни магазини в Пловдив е Лекси. Все повече и повече потребители пазаруват там, а какъв по-добър начин за привличане на клиенти и поддържане на тяхното доверие, ако не изготвянето на бюлетин с промоции? Разбира се Лекси не прави изключение. В своята брошура Лекси събира редица предложения на супер изгодни цени за своите потребители.

Знаеш ли как най-лесно ще намерите информация за предложенията – с помощта на интернет. Напиши в някоя от популярните търсачки съчетанието “leksi broshura” или “лекси брошура нова” и готово! Супер промоциите са пред вас!

Ако искаш да видиш актуалните предложения от най-новата брошура на Лекси, виж тук. Този своеобразен каталог на Лекси е валиден от 24.04.2024. Провери, избери, опитай!

Лекси – магазинът на народа

Shop

Супермаркетите Лекси вече същесвуват от 10 години на Българския пазар и въпреки голямата конкуренция са се наложили като едни от най-търсените магазини в Пловдив. Огромното разнообразие от хранителни продукти, напитки и стоки за бита задоволява в максимална степен нуждите на клиентите. 

Всеки в Пловдив е чувал за Лекси . Leksi са едни от най-успешните магазини на българския пазар. Широката гама от продукти, високото качество на предлаганите стоки и страхотните цени са типични за Лекси. В Лекси вие винаги намирате това, за което сте дошли. Може да разгледате предварително подготвената от Лекси Пловдив брошура, за да знаете какво да търсите, когато отидете в магазина.  

Дори избора на място за магазин от веригата се прави с ясната идея то да бъде в максимална услуга на потребителите, а удобното местоположение позволява и на жителите на околните населени места в страната удобно да пазаруват именно в Лекси

Повече за Лекси можете да научите на сайта на магазина: leksi.eu (BG)

А също така може да видите предложенията и на други магазини от категорията: METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център.

Стоките в Лекси – чудесен избор за всеки 

Assortment

Многообразието от стоки и изключителното им качество са най-ценните предимства на Лекси. Особено популярен е магазинът с това, че предлага най-доброто възможно месо от местни производители в района. Ще откриете всичко необходимо на глижливо подредените щандове. Богат избор от колбаси, филета, шунки, деликатесни меса, разбира се и сурови продукти… Абсолютно същото може да се каже и за млечните продукти, в това число млека, сирена, кашкавали. 

Супермаркети Лекси разполагат със собствени транжорна, сладкарски цех и пекарна, като това обезпечава ежедневното предлагане на прясно месо, риба, пресни хлебчета, както и многообразие от направени на място сладкиши, торти и пасти. Прибавяйки голямото изобилие от пакетирани и вакуумирани продукти, препарати, играчки, дрехи, стоки за бита и козметика, съвсем спокойно може да се разбере защо Лекси се определя като хит в града. 

Може да посетите и добре направения Лекси онлайн магазин, където да се насладите на богатото разнообразие от стоки, които междувременно се рекламират и в каталога на Лекси от Април 2024. 

Предложенията на Лекси онлайн с KIMBINO

Kimbino App

Сайтът KIMBINO е страхотен и е точно за вас, ако търсите актуални предложения от магазините, които харесвате. Включително и от Лекси! Винаги се предоставят най-новите оферти, винаги намирате всичко, което ви интересува – бързо, лесно и удобно! Вижте какво имаме предвид тук: Kimbino.bg.

 В допълнение, с Kimbino имате възможност да станете част от общество, което се грижи за околната среда едновременно индиректно и по директен начин – като ползвате онлайн брошури, вместо хартиени такива, вие спасявате нашата планета!

А сега, за още по-голямо удобство, може да използвате приложението Kimbino, с чиято помощ ще скочите директно в света на офертите и промоциите и всяко ваше желание ще бъде по-близо до вас от когато и да било!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Лекси

Регистрирай се и използвай всички изгоди