KimbinoKimbino
Kimbino
Актуално предложение в Избери град
Лого  Мебели ЗОНА
3/5

Магазин Мебели ЗОНА брошура 2022 || Mebeli Zona

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

МЕБЕЛИ ЗОНА

Страхотни оферти в магазин Зона

3/5
Actual brochure

Мебели Зона е един от най-известните магазини за мебели в страната. Подобно на повечето сериозни магазини, компанията издава брошури с мебели на намалени цени, а всеки знае, че предлаганите от магазин Зона мебели са с уникално качество. В комбинация с отстъпката, която в брошурата често достига до 20% от първоначалната стойност, пазаруването там става просто удоволствие! В Магазин ЗОНА може да се пазарува и онлайн, а освен това фирмата предлага и доставка до дома.

Вижте тук най-новите предложения на магазин Зона, валидни от 25.11.2022. Валидността им е с продължителност 30 дни от датата на издаването, което като цяло е достатъчно време за избор и покупка. Предложенията в различни категории мебели за 2022 са така подбрани, че да задоволят и най-капризните клиенти. Ето защо, не трябва да пропускате да се запознаете с най-актуалните промоции на мебели в Мебели ЗОНА - Брошура!

Мебели Зона е един невероятен магазин

Shop

Магазин ЗОНА е една от най-големите търговски вериги в България, попадащи в категорията Мебели. Компанията има няколко магазина на територията на страната – има Мебели Зона в Севлиево, София, и други.  

Магазин Зона предлага мебели от български производители, но освен това работи с фирми от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Македония, Румъния, Турция и Китай. Мебели Zona работи всеки ден от седмицата, както и в събота неделя от 10 до 21 часа.  

В онлайн платформата на магазина има и специална секция, наречена Арт Зона, където се предлагат уникални произведения за ценители. Магазин Зона разполага и с голяма складова база. Цялостното обслужване се управлява от единна вътрешна информационна система, която осигурява непрекъсната връзка между звената обслужване на клиенти, продажби, доставки, склад, счетоводство и финанси. Повече подробности може да научите на официалния сайт на магазина: mebelizona.eu. Всеки, който иска да провери цените или продуктите при други магазини от същата категория, може още сега да провери: JYSK, Mömax, VidaXL, ИКЕА, Мебели Идеа, Мебели Лазур, Мебели Мондо и МебелМаг.

Възползвайте се от асортимента в магазин Зона

Assortment

Асортиментът на предлаганите от магазин Зона мебели се освежава с нови колекции всеки сезон. Клиентите на магазина знаят, че там се предлагат всички стилове и модни тенденции, които са подходящи за всеки бюджет и за всеки вкус. Плюс това там има както продукти от български производители, така и от Италия, Испания, Франция, Полша, Германия, Сърбия, Македония, Румъния, Турция и Китай. Асортиментът е разпределен в следните категории: дневна, мека мебел, спални, кухни, детски стаи, офис, антре.

Всеки е клиент е високо ценен и е добре дошъл в Мебели Зона. Всеки може спокойно да разгледа всички мебели, промоции, матраци, аксесоари и да се възползва от професионалните консултации, които може да получи там в случай на нужда. Винаги има страхотни промоции на мебели и различни разпродажби, които можете да видите на сайта. Не пропускайте за разгледате и Мебели ЗОНА - Брошура, за да можете да се възползвате от страхотните оферти!

Новата брошура на Мебели ЗОНА е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Мебели ЗОНА бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Още брошури от категорията

РЕКЛАМА

Следване

Към магазина

Магазини

Сподели

Kimbino
масло
мляко
сирене
яйца
кафе
вино
бира
домати
Kimbino
Лого  Мебели ЗОНА
Лого  Мебели ЗОНА