Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Кауфланд

Hова Кауфланд брошура седмица от 15.04.2024 || Април

Избери град

Кауфланд брошура от 15.04.2024

кауфланд брошура от 15.04.2024

3/5
Actual brochure

 

Огромното разнообразие от стоки отрежда на Кауфланд едно от първите места по посещаемост от потребителите в България. Това съвсем не е случайно, тъй като асортиментът на веригата включва няколко десетки хиляди продукта – най-вече стоки от хранително-вкусовата промишленост, но и голямо разнообразие например от козметика, препарати, домакински уреди, градински инструменти, играчки, дрехи и много, много други. Нещо много важно – цените на стоките в Кауфланд, независимо дали става въпрос за стоки от родни производители или за вносна продукция, просто нямат конкуренция на пазара. 

Ако харесаш нещо, не се бави – офертите важат само една седмица, от понеделник до неделя! В брошурата на Кауфланд, в София и в останалите градове, имо по нещо за всеки.

Нова брошура на Кауфланд

Shop

 

Всяка седмица Кауфланд издава нова брошура, валидна и за София, и за останалите населени места от клоновата мрежа. В новата брошура на Кауфланд потребителите могат да открият най-разнообразни и атрактивни предложения на уникално ниски цени. Предлаганите от Кауфланд оферти се представят с помощта на седмична брошура, а цените, разбира се, са напълно достъпни за всеки – има както Кауфланд онлайн брошура, така и печатно издание, което се разпространява на място в търговските обекти и чрез куриери в тяхната околност. Периодично Кауфланд пуска както намаления на специално подбрани сезонни продукти, така и различни кампании, например кампанията 50% отстъпка, в която множество продукти се предлагат на половин цена. Понякога това става чрез т.нар. подход „купи две, плати едно“. Вероятно най-бързият и удобен начин за получаване на информация за офертите е с помощта на твоето мобилно устройство – посети kaufland.bg, или просто напиши „kaufland broshura“ и веднага ще влезеш в света на ниските цени на Кауфланд!

В много градове в страната, включително София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и Плевен, може да откриеш магазин от веригата. Няма да бъде пресилено, ако се каже, че там всеки може да намери това, което търси.

Асортиментът на Кауфланд е зашеметително богат!

Assortment

Както споменахме вече, асортиментът на Кауфланд включва няколко десетки хиляди продукта, основно от сферата на хранително-вкусовата промишленост, но също така и голямо разнообразие от нехранителни продукти като козметика, играчки, автоаксесоари, дрехи и обувки, домакински уреди, градински уреди, инструменти и много други. С две думи - в Кауфланд винаги намирате това, което търсите. Собствената марка на Кауфланд, К-класик, ви предлага удивително качество на перфектни цени.

А когато става въпрос за отстъпки и намаления, проверявайте редовно периодичното издание на Кафланд - Седмична брошура София №16 на Кауфланд, като по този начин никога няма да пропуснете възможността едновременно да задоволите потребностите си и да направите икономия, получавайки в крайна сметка страхотно качество!

За вас, вашето семейство и приятели - в Кауфланд винаги и по всяко време откривате лисно и удобно всичко, което може да ви бъде необходимо за едно незабравимо изживяване!

По принцип, магазините Кауфланд попадат в категорията Хипермаркети – това е категория, в която може да намерите и множество други магазини, например METRO, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA, Mагазини Немски Център и Дар.

Не пропускайте офертите на Кауфланд, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Кауфланд, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Мляко
Сирене
Яйца
Кафе
Вино
Бира
Домати
Ябълки
Банани
Ананас
Кисело мляко
Олио
Хляб
Шоколад
Салам
Шунка
Пица
Сок
Пиле

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino
Лого Кауфланд

Регистрирай се и използвай всички изгоди