Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого KAM market
3/5

Нова брошура КАМ МАРКЕТ от 15.04.2024 | Магазини KAM в БГ

Супермаркет КАМ Маркет нова брошура за Април 2024

Оферти за всеки в брошурата на КАМ Маркет

3/5
Actual brochure

Магазин Май Маркет е македонска бързоразвиваща се верига хранителни магазини, лидер в дискаунт търговията. Чрез периодично издаваната от магазин Кам брошура, магазинът радва своите потребители с винаги изгодни и оригинални оферти ,предложения и промоции. При всички положения е добре да следите KAM market брошура, за да не изпуснете нито една оферта! Направете го лесно, вземете новата КАМ брошура!

А всеки от вас, който има желание да разгледа най-актуалната изготвена от КАМ брошура за Април 2024, може да провери тук. Тя е валидна от 15.04.2024, така че все още не е късно да се възползвате от специално подбраните за вас оферти в нея. Не забравяйте да проверите предложенията в този своеобразен каталог на магазин Кам. Разбира се, и да се възползвате от отстъпките в него. Съвсем лесно бихте могли да потърсите и “kam market broshura” в Google или в някоя от популярните търсачки за интернет съдържание - желаните резултати няма да закъснеят. Не забравяйте – издаваната от КАМ брошура ви очаква!

Магазин КАМ – мястото за Вас

Shop

Вече споменахме, че това е македонска верига хранителни магазини от категорията %CategoryName%. Нещо повече, това е първата верига магазини от типа харддискаунт в Македония. Основана в Скопие през 1999 година, през 2023 г. фирмата вече има 80 КАМ магазина в Република С. Македония с над 1200 служителя. Поетапно фирмата разширява своята мрежа и в България, като вече оперира на територията на някои от по-големите градове (София, Пловдив, Кюстендил и др.). Магазин КАМ предлага най-високо качество на най-ниски цени: открийте всичко това в КАМ, на територията на . 

Магазините от веригата предлагат много изгодни сделки за своите клиенти – това са неща, от които наистина ще имате полза и които ще ви спестят много пари. Не забравяйте и за специалното издание – периодично публикуваната и разпространявана от Кам брошура, а знайте, има постоянно и сидмични акции за някои от най-продаваните стоки. Освен това можете да научите допълнителни подробности и на сайта на магазина - kam-market.bg.

Какво ще намерите в KAM market?

Assortment

Асортиментът на магазин КАМ е просто невероятен. Без да игнорираме издаваната от кам маркет нова брошюра, съвсем без да грешим бихме могли да посочим, че бидейки лидер в дискаунт търговията, КАМ Маркет осигурява за вас всички основни групи хранителни и нехранителни стоки, при това - с невероятно качество и на супер ниски цени. Фокусът на компанията попада както върху собствени марки, така и върху някои от най-добрите световни марки. В секциите Собствени марки, Плодове и зеленчуци и Пекарна ще откриете невероятно вкусни продукти - винаги свежи плодове и зеленчуци с перфектно качество, страхотни, прясно изпечени вкусотии от пекарната и прекрасни собствени марки продукти. Проверете, няма да съжалявате.

Запасени с горната информация, спокойно и по всяко време можете да разгледате както листовката на този магазин, така и офертите и на други търговски вериги от същата категория - METRO, Кауфланд, Фантастико, T Market, HIT Max, ProMarket, Лидл, Билла, CBA и Mагазини Немски Център. Това, вярваме, също би било от полза.

Супер предложения и предложения от KAM market в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век е! Хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на KAM market бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?!

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Мляко
Сирене
Кафе
Вино
Бира
Ананас
Хляб
Шоколад
Салам
Пица
Сок
Свинско
Сметана
Говеждо
Джин
Чипс
Сладолед
Авокадо
Стафиди
Грейпфрут

Брошури онлайн от категорията Хипермаркети

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди