Рейтинг на 3/5

Брошурите Jar Computers скоро ще бъдат на разположение.

Има много малко хора, които не са запознати с магазин Jar Computers. Той е един от лидерите на българският пазар. Благодарение на огромното разнообразие от продукти на Jar Computers и страхотните цени, тук ще откриете всичко, от което се нуждаете. Тези магазини A1, eMAG, Handy, Plesio, Telenor, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора, Интермаркет може също така да ви зарадват промоционални цени.

Jar Computers има много градове на територията на цялата страна. Може да пазарувате в тези магазини в различни градове като например София, Пазарджик, Русе, Благоевград, Ботевград, Бургас. Ако не сте успели да намерите това, което търсите, посетете официалния уебсайт на магазина www.jarcomputers.com и вижте всички предлагани от тях артикули.

Забравете за хартиените брошури и пълните пощенски кутии. Използвайте електронни брошури от Kimbino, където най – новите оферти от Jar Computers са винаги налични за да може да ги разгледате когато пожелаете. Опазването на околната среда е наш приоритет. Ето защо горещо препоръчваме и се радваме, че вие предпочитате брошурата на Jar Computers в нейния електронен вариант пред този на хартия.

Покупката на стоки на промоция може да ви спести много пари. Единственото нещо, което трябва да знаете е къде и какви продукти са в промоция. Може да разберете за това бързо и лесно благодарение на онлайн брошурите.

Трудно ли е да не пропуснете най-добрите промоционални предложения на Jar Computers, когато трябва да отидете на работа или да се грижите за вашето семейство? Опитайте един различен начин: Регистрирайте се в нашия бюлетин или изтеглете приложението Kimbino Kimbino. По този начин ще сте сигурни, че ще следите всички специални оферти на Jar Computers.