Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Хиполенд
3/5

Хиполенд брошура (софия) - Hippoland broshura, каталог, намаления 09.04.2024

Хиполенд брошура

Супер оферти в брошурата на Хиполенд

3/5
Actual brochure

Традиционно, големите магазини се грижат за своите верни клиенти чрез различни отстъпки. Хиполенд също издава своя брошура – каталог Хиполенд със специални предложения и оферти, обновявани на всеки 20 дни. Любимият магазин на всички малчугани предлага в своята Хиполенд брошура страхотни намаления на чудесните си играчки.

Въпросната брошура на Хиполенд, Хиполенд - Брошура, съдържа най-нoвитe и интepecни пpeдлoжeния, нaмaлeния и aĸции. Препоръчваме да разгледаш най-актуалните предложения на Хиполенд, валидни от 09.04.2024 - те са обединени в новия Хиполенд каталог Април 2024, а за достъп до него може просто да кликнеш тук.

Потърси в Гугъл “hipolend broshura” и незабавно ще се потопиш в света на играчките. Никога не е било по-лесно да зарадваш своето мъниче!

 

Хиполенд е истинско царство на играчките

Shop

Хиполенд е магазин от категорията Други, Магазинът е създаден през 2005 г., като още от самото начало идеята е да бъде изградена верига магазини за детски стоки в цялата страна. Към момента магазините Хиполенд са общо 25 в цялата страна, а вътре се предлага всичко необходимо за отглеждането на детето от раждането му до 10-12 годишна възраст. Всяко дете в България познава зеления хипопотам Хипо – символът на Хиполенд, най-голямата верига детски хипермаркети в България! Можете да посетите магазини на Хиполенд в следните градове в страната: Стара Загора и Русе.

Вероятно знаеш, че в случая става говорим за наистина най-големия магазин за играчки в страната. Играчки, играчки, ИГРАЧКИ. Децата просто полудяват, когато прекрачат прага на Хиполенд! При това качеството е високо, цените са достъпни, а периодичните намаления доставят огромна радост на всички, включително и на родителите!

Можете да научите повече на сайта на магазина тук - hippoland.net (BG). Разбира се, ако случайно не откривате необходимите ви продукти в Хиполенд, лесно можете да разгледате други предложения от същата категория тук - Аптеки Медея, Grand Optics, ПроФарма и SOpharmacy.

Истинско разнообразие от играчки в Хиполенд

Assortment

Когато говорим за най-големия магазин за играчки, действително става въпрос за цяла вселена от забавления! В асортимента на фирмата се включват, стоки на над 150 компании, сред които има както утвърдени български производители, така и вносители на детски стоки. Посетителите и клиентите имат уникалната възможност да избират от чудовищната бройка от над 20 000 артикула - игpaчĸи зa бeбeтa и деца, бебешки колички, столчета за хранене, бебешки креватчета и кошари, столчета за кола, люлки, продукти за баня и хигиена, детски обувки и дрехи, детска козметика, детски продукти за училище, paзнooбpaзни бeбeшĸи aĸcecoapи, eдpoгaбapитни игpaчĸи зa двopa – ĸъщичĸи, пaлaтĸи, люлĸи, пъpзaлĸи и други, дрехи, oбyвĸи, cпopтни cтoĸи, колела, aĸyмyлaтopни ĸoли и мoтopи, надуваеми играчки и артикули, ĸнижĸи, ĸaнцeлapcĸи мaтepиaли и пocoбия зa пиcaнe и pиcyвaнe и много, много други.

Haй-нoвитe пpoдyĸти нa cвeтoвнитe лидepи в областта на пpoизвoдcтвoтo и тъpгoвиятa c игpaчĸи и дeтcĸи cтoĸи ce пoявявaт пъpвo в Хиполенд, като качеството винаги е на първо място! А и не е за пренебрегване фактът, че всеки има възможност да се абонира за т.нар. “Xипo Бюлeтин”, като по този начин получава първи възможност да се докосне до издавания от Хопиленд каталог 2024. Всяко дете знае, че в  Хиполенд - Брошура винаги има приятни изненади!

Не пропускайте офертите на Хиполенд, благодарение на KIMBINO

Kimbino App
Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видите най–новите оферти на Хиполенд, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури. В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение.
РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Търсене
Kimbino
Лого Хиполенд

Регистрирай се и използвай всички изгоди