Рейтинг на 3/5

Брошурите Handy скоро ще бъдат на разположение.

Вероятно всички клиенти в България са запознати с магазин Handy. Благодарение на широкия асортимент от продукти, той е сред най - предпочитаните на българският пазар. Продуктовата гама на Handy е толкова широка, че може да купите почти всичко, от което имате нужда. Цените също ще ви харесат. В други магазини може да намерите същият продукт на по - добра цена. Опитайте като започнете от тук: A1, eMAG, Jar Computers, Plesio, Telenor, VIVACOM, ВАЛИ Компютърc, Денси, Зора, Интермаркет.

Handy има магазини в много градове в цялата страна. Къде точно? Например Бургас, Варна, Пловдив, София, Велико Търново, Стара Загора. Нямате късмет с търсенето? Защо не опитате да посетите официалната страница на магазин www.handy.bg директно от тази страница.

Забравете за хартиените брошури, вече нямате нужда от тях. Сега вече можете лесно да проверите най – новите оферти от Handy онлайн в Kimbino. Опазването на околната среда не е само клише. Ето защо за нас е огромна радост да видим, че търсите актуалните промоции на Handy онлайн, а не в хартиената версия. Много дървета ще бъдат спасени по този начин. И не само това.

Искате да спестите пари? Опитайте да купувате продукти на най - ниски цени и скоро ще видите резултата.

Никога не е било толкова лесно да сте в течение на последните промоционални оферти от Handy. Има само едно нещо, което да направите - да се абонирате за нашия бюлетин или да свалите приложението ни Kimbino. Благодарение на това никога няма да пропуснете нито една специална оферта от Handy. Ваш Kimbino.