Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого CCC
3/5

CCC брошура (15.04.2024) - Актуални промоции

CCC брошура

Оферти за всеки в новия CCC каталог

3/5
Actual brochure

Вероятно всеки, който някога е търсил обувки, респ. магазини за обувки в България, е попадал на магазин ССС. Разнообразието е голямо, а благодарение на периодично издавания от ССС каталог, можете да изберете продукт на страхотна цена. В този специфичен ССС каталог обикновено се включват обувки от всички категории и за всички възрасти, като по този начин клиентите имат едновременно възможност да закупят продукти от известни марки при много добри ценови условия. Въпросният ССС каталог ви дава възможност да придобиете качествен продукт на качествена цена! 

Всеки, който иска да разгледа споменатата по-горе ССС брошура, може да го направи тук. Добре е да знаете, че офертите вътре са с валидност от 15.04.2024, а изданието е налично е онлайн. Ако искате да пазарувате от този ССС каталог онлайн, ще трябва да посетите сайта на магазина. Препоръчваме ви да следите редовно офертите от CCC брошура, за да не изпуснете някое страхотно предложение! Потърсете в Google словосъчетанието „ссс каталог нов 2024“ и сте готови – всичко е пред вас на един клик разстояние!

Уникално преживяване в магазин CCC

Shop

CCC е верига магазини в категорията Дрехи, обувки и спорт, основана през 1999 г. В България веригата има 17 физически магазина и онлайн магазин. CCC е буквално пазарен лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. CCC е една от най-големите обувни компании в Централна Европа и един от топ производителите на обувки на континента. В момента магазини от веригата можете да посетите в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция, дори и в ОАЕ, Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн и Оман. Магазините ССС предлагат продукти от собствени марки, както и от над 1000 лицензирани марки.

А ако искате да научите повече за фирмата, да разгледате най-актуалния ССС каталог или да видите продуктите онлайн, посетете официалния сайт на магазина тук: ccc.eu (BG).

Зашеметяващ асортимент в ССС

Assortment

Като един от най-големите производители, ССС предлага широк асортимент от обувки на достъпни цени както за дамите и мъжете, така и за младежите и децата от всички възрастови групи. Освен разнообразието от обувки, в %name% се предлагат също така чанти, козметика за обувки и аксесоари. В момента магазините ССС продават над 45 милиона чифта обувки в близо 1000 магазина в 29 държави в света! В магазините от веригата ССС винаги има обувки и аксесоари, които са практични, качествени и разбира се модерни. Kлиентите на магазина имат възможност да избират от широка гама обувки за всякакви поводи – от всекидневни или спортни обувки до елегантни и официални кожени обувки.

Предвид посоченото по-горе, едва ли ще останете разочаровани поради липса на разнообразие, но в случай че не намирате това, което търсите, или просто искате да направите сравнение на цените, прегледайте офертите на други магазини в същата категория - Deichmann, Decathlon, SPORT DEPOT, Pepco, Fashion Days, H&M, ZARA, Fiolla, Kik и Sinsay. Това също е лесно и удобно, включително и за реализиране на максимална икономия.

Супер предложения от CCC в брошурите на KIMBINO

Kimbino App

Двадесет и първи век - хартиените брошури определено трябва да се разглеждат като нещо архаично от миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на CCC бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg! Практиката показва, че с лесното се свиква бързо. А какво по-приятно от това да комбинирате удобството с грижа за Природата?! 

Вече можете да забравите смачканите листчета и хвърчащите флаери! Можете да се насладите на добре подредено съдържание и много, много брошури! Във времето на постоянно развитие на мобилните технологии, за още по-голямо удобство създадохме и едно страхотно мобилно приложение: Kimbino.

Опазването на околната среда, на природата е наш основен приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за изчистването на въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Искрено Ви благодарим, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Брошури онлайн от категорията Дрехи, обувки и спорт

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди