Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Be Fit
3/5

Be Fit брошура (01.04.2024) - Актуални промоции

Be Fit брошура

Не пропускайте новата Be Fit брошура

3/5
Actual brochure

 

Be Fit е един от най-популярните магазини за био храни и козметика на българския пазар. Be Fit редовно предлага нови специални оферти чрез специална промоционална Be Fit брошура. Ако искаш да провериш какви са най - новите предложения на Be Fit магазин, валидни от 01.04.2024, можете да ги откриете тук. Чрез добре разработения Be Fit сайт, каталогът с оферти е наличен и онлайн, а това е не само модна, но и ясна стъпка напред в опазването на околната среда и горите.

Непременно трябва да прегледаш Be Fit брошура, откъдето със сигурност ще може да си избереш някакъв продукт на много изгодна, промоционална цена. Be Fit е мястото за ценителите на качествените храни (включително и за животни) и козметика. Възползвайки се от предложенията на Be Fit магазин, ще преминеш на съвсем ново ниво в потреблението на спортни, хранителни и козметични продукти!

Be Fit е ценен магазин за ценители

Shop

 

Be Fit е магазин, който попада в категорията Козметика. Освен реални физически магазини, които може да посетиш в София, Be Fit предлага и много добре разработена виртуална дрогерия. Be Fit е на пазара от повече от 9 години, като през цялото време се стреми да отговори на нуждите и изискванията на своите клиенти. При това се справя доста успешно. Стоките са налични, продуктите са винаги в годност, информацията е актуална, поддържат се постоянно добри цени за потребителите, благодарение на периодично издаваните промоционални брошури.

За всеки, който иска да придобие по-добра представа за онлайн платформата, както и за всеки, който просто иска да получи повече информация за магазина, за неговата история, мисия, ценности, продуктите и услугите – това може да стане лесно, като посети интернет сайта - befit.bg. Ако пък имате желание да направите някакво сравнение или да проверите подобни продукти в други магазини, няма нищо по-лесно от това: DM drogeriemarkt, Douglas & Beauty Zone, AVON, Lilly drogerie, Oriflame, Ремедиум, Notino, Елитис, LR Health & Beauty и Parfimo.

Богат асортимент от Be Fit

Assortment

 

В магазин Be Fit се предлагат се продукти от областта на парафармацията, натуралната и медицинска козметика, диетичните и био храни. Асортиментът включва приблизително 15 000 висококачествени продукти с гарантирано качество от повече от 500 водещи световни марки. Разпределени са в няколко основни категории: здраве, красота, майка и бебе, храни, зоокът. Има и секция аутлет, където може да намериш различни отстъпки. 

В магазина се предлагат лекарствени средства, които се продават без лекарско предписание, витамини и минерали, хранителни добавки, санитарни материали, душ-гелове и шампоани, дезодоранти и парфюми, медицинска и дермо-козметика, био козметика, гримове, натурални и веган продукти, масла за баня, здравословни храни, памперси, козметика за бебета, пюрета, каши, шишета и биберони, играчки, термометри, бебефони и стерилизатори и много други. Става ясно, че става въпрос за сериозен магазин с визия за бъдещето. Не пропускай да следиш офертите в Be Fit брошура, за да бъдеш винаги информиран и за да не пропуснеш някоя чудесна възможност да зарадваш себе си или своите близки!

Новата брошура на Be Fit е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Забравете за хартиените брошури и препълнените пощенски кутии. Оставете това в миналото. Времето на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е настъпило и можете да разгледате най–новите предложения на Be Fit бързо, лесно и удобно, с помощта на Kimbino: Kimbino.bg. Забравете отпадъците и хвърчащите листчета и се насладете на добре подредено съдържание и много, много брошури.

Във време на бурно развитие на мобилните технологии, съвсем закономерно и за още по-голямо удобство създадохме едно страхотно мобилно приложение: Kimbino. Свалете го или се абонирайте за нашия бюлетин, за да спестявате време и средства. Опазването на околната среда е наш приоритет. Наистина е чудесно да търсите най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесете за спасяването на околната среда, въздуха и водите, тъй като вече няма да се ви необходими хартиени издания. Благодарим ви, че се грижите за опазването на природата и съхраняването на горите, като използвате нашия сайт и нашето приложение!

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Прах
Шампоан
Балсам
Маска за коса
Крем
Маска
Пилинг
Сапун
Паста за зъби
Омекотител
Перилен препарат
Препарат за миене на съдове
Кърпички
Пелени
Кокосово масло
Серум
Лосион
Ексфолиант
Таблетки
Почистващ препарат

Брошури онлайн от категорията Козметика

РЕКЛАМА
Търсене
Kimbino

Няма филиали

Регистрирай се и използвай всички изгоди