Kimbino
Kimbino
РЕКЛАМА
Лого Аптеки Медея
3/5

Аптеки Медея брошура (01.04.2024) - Актуални промоции

АПТЕКИ МЕДЕЯ

Актуални предложения в брошурата на Медея

3/5
Actual brochure

Аптеки Медея (Apteka Medea) е една от най-популярните аптеки на българския пазар. Благодарение на това е и една от най-успешните в страната. Аптеките Медея предлага всичко, от което се нуждаеш, при това - на страхотни цени! Издаваният от Аптека Медея каталог включва множество нови оферти - тук може да намериш най-актуалните предложения, валидни от 01.04.2024. 

А като става дума за ниски цени, в изготвяната от Аптека Медея брошура винаги може да откриеш много по-изгодни оферти, отколкото по принцип има във физическия магазин. В този своеобразен Аптека Медея каталог може да откриеш намаления на продукти за лечение и здраве, хранителни добавки, козметика и много други. Не пропускай офертите в Аптеки Медея брошура!

Добре дошли в Аптеки Медея

Shop

Магазинът попада в категорията Други. Може да посетиш някой от 40-те обекта от веригата в София, Стара Загора, Кюстендил, Русе, Велико Търново и Горна Оряховица, като имаш предвид, че всеки магазин работи всеки ден от седмицата от 8.00 до 21.00 ч. Ще бъдеш посрещнат от любезни служители, които винаги са готови да се погрижат за вас като дадат професионална консултация и съвет. Самият факт, че веригата има толкова много магазини, означава, че успява да поддържа правилна политика както по отношение на маркетинга, така и по отношение на задоволяването на нуждите на клиентите.

Ако искаш да научиш повече за Аптеки Медея, може да посетиш сайта на веригата aptekamedea.bg. Имайки предвид факта, че става въпрос за наистина голяма аптека, вероятността да не откриеш това, което търсиш е много малка, но ако все пак не откриваш нещо там, може да провериш други магазини от същата категория, като например Хиполенд, Grand Optics, ПроФарма и SOpharmacy. По този начин ще може да сравниш цените, за да е сигурно, че правиш правилния избор.

Какви продукти можем да закупим в Аптеки Медея?

Assortment

В асортимента на Аптеки Медея (Apteka Medea) може да откриеш освен различни и разнообразни видове лекарства, също така и здравословни храни и хранителни добавки, козметика и много други. Посети каталог Medea online – предложенията на Аптеки Медея онлайн понякога се различават от тези в периодично издаваната брошура, т.е. доста добра идея е да посещаваш периодично онлайн платформата, където освен поръчка и закупуване на всички видове продукти от асортимента, може да се запознаеш и с програмите за лоялни клиенти.

На сайта ще видиш различните марки – от световно известни и утвърдени производители, както и от местни такива. Аптеки Медея брошура е тук

– разгледай, избери и поръчай. Никога не е късно да се възползваш от офертите, да се погрижиш за здравето си или да направиш подарък за близък човек! Заповядай, Apteka Medea те очаква!

Новата брошура на Аптеки Медея е при вас с помощта на KIMBINO

Kimbino App

Хартиените брошури вече са в миналото. Ерата на екологичните и много по–практични онлайн брошури вече е тук и може да видиш най–новите оферти на Аптеки Медея, лесно и удобно, с помощта на Kimbino.bg. Без отпадъци и хвърчащи листчета, с добре подредено съдържание и много, много брошури.

В ерата на мобилните технологии, съвсем закономерно създадохме за още по-голямо удобство и едно чудесно мобилно приложение: Kimbino. Опазването на околната среда е наш приоритет. Страхотно е да търсиш най-добрите оферти онлайн в приложението и така да допринесеш за подобряване качеството на околната среда, тъй като вече няма да са ти необходими хартиени издания. Благодарим, че се грижиш за опазването на околната среда и съхраняването на горите, като използваш нашия сайт и нашето приложение.

РЕКЛАМА

Популярни продукти на Kimbino.bg

Масло
Олио
Вода
Зеленчуци
Сол
Захар
Лимон
Желязо
Душ
Аромат
Лак за нокти
Шампоан
Балсам
Крем
Дезодорант
Паста за зъби
Четка за зъби
Вода за уста
Кърпички
Пелени

Брошури онлайн от категорията Други

РЕКЛАМА

Още подобни магазини в град

Търсене
Kimbino
Лого Аптеки Медея

Регистрирай се и използвай всички изгоди